Możesz usuwać lub archiwizować zadania i projekty. Usunięcie powoduje niemożność rejestrowania czasu do projektu/zadania i sprawia, że dane do projektu/zadania nie będą widoczne w raportach. Archiwizowanie sprawia, że żaden z użytkowników nie będzie mógł rejestrować czasu do projektu/zadania, ale dane będą wciąż widoczne w raportach (należy wtedy wybrać filtr zadań „Zadania aktywne i zarchiwizowane”).

Aby wykonać operację usuwania lub archiwizowania projektu/zadania, przejdź do modułu Projekty i wciśnij przycisk z trzema kropkami (1), znajdujący się przy interesującym Cię projekcie/zadaniu. Następnie wybierz odpowiednią opcję (2).

Jak wygenerować raport dla zarchiwizowanych zadań?

W module „Raporty” ustaw filtr zadań „Aktywnie i zarchiwizowane”.


Czy artykuł był pomocny?

1 Star2 Stars (No Ratings Yet)
Loading...